17 maart 2014
Crowdfunding voor deelname ZomerExpo - 100 % gefinancierd!

Afgelopen zomer is mijn Polyptyque (zie hieronder) te zien geweest tijdens de jaarexpo van het UCK. Deze winter heb ik met dit werk deel mogen nemen aan de jubileumexpositie van het Amsterdams Grafisch Atelier. Nu wil ik met ditzelfde werk deel gaan nemen aan de voorronde voor de ZomerExpo 2014 in het Gemeentemuseum Den Haag (www.zomerexpo.nl) maar dan met een nieuwe grotere en verbeterde print, waarbij het werk beter tot zijn recht komt.

Voor de financiering van deze nieuwe print heb ik € 76,- nodig. Dit hoop ik met hulp van donaties rond te krijgen. Elke donatie, hoe klein ook, is van harte welkom.
Vanaf een donatie van € 5,- krijg je als tegenprestatie een gesigneerde print van het werk op A4 formaat. Bij een hogere donatie overleggen we wat als tegenprestatie kan gelden.

Stuur me een berichtje als je geïnteresseerd bent om mijn deelname aan de voorronde van de ZomerExpo te steunen (mail [at] karinwijnen.nl). Uiteraard houd ik je dan op de hoogte of ik door de eerste en tweede voorronde heen gekomen ben.

Karin

update 21 maart:
De financiering is rond! Hartelijk dank aan mijn donateurs!